Jännittävä juhannus

Voin kertoa teille, että meikäläisellä oli jännittävin juhannus ikinä! En oo kokenut yhtään mitään niin jännää pitkään aikaan, vaikka yritän joka päivä.

Kävi nimittäin niin, että muori ja isäntä päättivät ottaa meikäläisen mukaan merimatkalle. Siistii! Eikä siinä vielä kaikki, sillä me myös nukuttiin veneessä, mikä oli hirmuisan jännää.

Kuva

Meikä oli ihan intsinä heti alkusoitossa, mutta muorin mielestä laiturilla kohkaaminen ei ole kauhean järkevää, ottaen huomioon että olen jo kerran pudonnut sieltä päälleni. Oli kaikkein jännintä mennä sinne veneeseen, kun se keikkui edes sun takaisin. Mutta mistäs meikä ei selviytyisi! Niinpä pääsin mukaan, vaikka alkuun pelkäsinkin että ne jättää mut laiturille.

Mutta sitten se vasta jännittäväksi muuttuikin! Aallot ne keinutti meitä, ja varsinaiset aallot tulivat kun törmättiin pieneen Silja Linen veneeseen. No ei me sentään siihen törmätty, mutta peräaaltoihin jouduttiin ja silloin meinasi meitsiltä tulla löysät housuun. Onneksi emäntä otti sylkkyyn, vaikka oonhan mä niin raavas mies että olisin selvinnyt ilmankin.

Siljan pikku paatti, tuo tuossa vasemmalla

Me päädyttiin semmoiselle pikku saarelle, jossa oli monta muutakin koiraa. Onneks ne oli aika viisaiden ihmisten koiria, sillä siellä oli remmipakko. Meitsi tykkää semmoisesta,kun kukaan ei pääse vetään toista lättyyn. Vaikka tietty meikä on silti kingi. Harmillista vaan, etten päässyt uimaan kuin kerran, ja silloinkin kiellettiin kierimästä vedessä ja syömästä meriruohoja. Ilonpilaajat.

Kuva

Oon melko varma, että musta tulee aika merikarhu. Tai kyllähän mä jo sellainen olen, vaikka pari kertaa onkin tullut veteen pudottua pikkuveneestä. Kun nyt vielä opin kekkuloimaan sen veneen kannella, niin emäntä lupas ottaa mut toisenkin kerran kyytiin. Se tosin sanoo, että ehtona on myös nukkuminen siellä veneessä, kun ensimmäisen yön vietin vahtien. Eivät ihmiset oikein ymmärrä, että tarviihan jonkun vahtia venettä merirosvoilta, kun niitä voi olla erityisesti Airiston vesillä. Vai olikohan se Somalian rannikolla…? En ole oikein hyvä maantiedossa, joten parempi vahtia kaikilla rannoilla ja vähän vesilläkin.

Laitan teille muutaman kuvan näytille, niin ymmärrätte miksi saatan harkita merikoiran virkaa.

Juhannusyö Turun saaristossa

Kuva

Advertisement

Tietoja peittomyllari

Tahvo on tallirusseli, jonka ajatuksenjuoksu on vähintäänkin nerokasta. Ainakin, jos Tahvolta kysytään. Puuhaa ja touhua riittää joka päivälle, onhan maailmassa monta ihmeellistä asiaa.
Kategoria(t): Yleistä löpinää Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.