Meriseikkailut jatkuvat

Meriseikkailuni ovat jälleen jatkuneet tänäkin kesänä. Olen melko varma, että isona minusta tulee sellainen laivakoira, joka purjehtii maailman ympäri! Se vasta olisikin poikaa! Olisin kuin Paspartou siinä Maailman Ympäri 80 päivässä -ohjelmassa.

Mahtaisi olla jännittävää kulkea pitkin maailmaa ja nähdä uusia maita. En ole koskaan ollut Suomen ulkopuolella, koska täälläkin tuntuu olevan nähtävää yhdelle koiranelämälle. Superjännää oli muutama vuosi sitten kun kävimme Lapissa ja näin siellä poroja. Matkalla poikkesimme myös Kalajoen hiekkasärkillä. Olen melko varma että supernerojen taivas muistuttaa sitä hiekkarantaa.

On ihana haukkua, kun kaiku vastaa

On ihana haukkua, kun kaiku vastaa

tiira

Tiira

Jos pääsisin maailman ympäri pikku purtilollamme, kävisin ainakin Afrikassa, koska siellä on kuulemma norsunluurannikko. Taitaapi niillä pojilla olla vähän isompia rustoluita kuin meitsillä. Lisäksi olisi hienoa tutustua Roomaan, koska olen kuullut siellä asuneen yhden Caesarin. Melko varmasti sama jätkä kun on keksinyt sen koiranruoan josta saan mahani kipeäksi. Ja joku Nero on samasta paikasta, joten melko varmaan käymisen arvoinen paikka.

Toistaiseksi joudun tyytymään lähimaastoissa matkailuun, mutta onneksi täälläkin riittää koettavaa. Juhannuksena näin rannalla kiiltomatoja ja maistelin merilevää, ja mikä jännintä koko ranta oli täynnä pieniä kärpäsiä jotka tanssivat. Tässä video niistä:

Emäntä sanoo, että ihan vielä minusta ei ole ammattiveneilijäksi, koska osaan kiertää venettä vain yhteen suuntaan: myötäpäivään. Vastapäivään kiertäminen on hirmu vaikeaa ja vähän pelottavaa, joten menen laidalla aina samaan suuntaan. Pitänee varmaan harjoitella tätä asiaa ennen kuin suunnittelen pidempää reissua vaikka Dogtowniin. Sellainen löytyy muuten rapakon takaa Kaliforniasta. Katso vaikka itse:

http://goo.gl/maps/Amzz5

Advertisement

Tietoja peittomyllari

Tahvo on tallirusseli, jonka ajatuksenjuoksu on vähintäänkin nerokasta. Ainakin, jos Tahvolta kysytään. Puuhaa ja touhua riittää joka päivälle, onhan maailmassa monta ihmeellistä asiaa.
Kategoria(t): Yleistä löpinää Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Meriseikkailut jatkuvat

  1. Sini ja Remu-russeli sanoo:

    Voit todeta että emännän väitteellä ei tällä kertaa kyllä ole perää…Veneenkannen kiertosuunta vain osoittaa että olet yhteydessä suurempiin luonnonvoimiin…kuten Coriolisvoimaan ja merivirtojen kiertosuuntaan…Nääs kun pohjoisella pallonpuoliskolla liikkeen kuuluukin suuntautua myötäpäivään, kun taas eteläisellä pallonpuoliskolla luontevasti kuljetaan vastapäivään. Ei auta muu kuin purjehtia sinne Norsunluurannikolle tai muualle etelään todistamaan että sun kiertosuunta on se oikea ja luonnollinen, sanokoot muut mitä tahansa.

  2. Kirsi sanoo:

    Tahvo, jos lähdet purjehtimaan sinne fanttiluurannikolle, niin me tultaisiin mukaan… Alli ois hyvä gasti ja HOO viihdyttäisi matkalaisia laulunlahjoillaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s