Maukasta eläintenpäivää!

Tänään 4.10. vietetään eläintenpäivää. Se on mielestäni vuoden tärkein päivä sitten 4.5., jolloin on syntymäpäiväni.

Harmillista kyllä, en ole päässyt varautumaan tähän juhlalliseen aikaan, koska olen viime päivinä ollut hiukan allapäin. Oloni on ollut hieman kivulias, mutta tunnelma näyttää jo paremmalta. Isäntä epäilee, että olen reväyttänyt lihakseni touhutessani, ja onhan se mahdollista koska olen täyttä lihasta. Mitäs muutakaan voisin reväyttää?
Emäntä tuumii, että jos oloni on vielä viikonlopun jälkeen näin ikävä, joudun lähtemään eläinlääkärille….Ja sitähän en halua. En tosiaankaan! Viimeksi kun kävin, niin heräsin tokkuraisena ja naama tikattuna, joten nou vei millekään ronkkimiselle.

Onneksi ruoka ja lenkkeily maistuvat, sillä nehän ne oikeasti elämän tärkeimmät asiat ovat.

Juhlan kunniaksi sain emännältä Paketin. Paketit ovat ihan parhaita, koska niissä on jotain sisällä. Minun pakettini oli valkoinen, ja siinä luki Hauhau Champion, Superpremium! SUPER-ruokaa SUPERneroille, päättelin! Ja sitähän se taisi olla, ainakin jos pakettia uskoo. Toisaalta, eikös kaikki syömäni ole superia, tai ainakin muutu sellaiseksi? Pääsin tutustumaan tähän valtaisan hienossa paketissa olevaan makuelämykseen eläintenpäivän kunniaksi, ja tässä näette tuloksen.

KuvaTäältä löytyy tarkempi kuva syömästäni tuotteesta

Tahvon testauksen tulokset: (Asteikoilla T – TTTTT)

Paketin ulkoasu: TTTTT, vallan mahdottoman hieno ja tyylikäs, soveltuu erityisen hyvin valkoisella sisustettuun kotiin (kuten meille). Harmillista oli ainoastaan, ettei paketissa ollut minun kuvaani.

Nappuloiden koko: TTTTT, aikas sopiva pienen ja ahneen koiran suuhun. Meikäpojalle eivät sovi mitkään pikkukoirien nappulat, jotka vedän aina henkeen. Nämä olivat mukavan kokoisia, muistuttivat sopivasti pupunpapanoita. Eli just meitsin juttu.

Nappuloiden haju: TTT, perusnappulan tuoksu, ei liian ällö eikä liian voimakas.

Maku: TTTT, Vallan hyvä, kelpasi näinkin kriittiselle herralle. Maistuivat etäisesti kanalta. (Ai niin, mutta nappulathan olivatkin kana-perunaa).

Muita kommentteja: Paketti 1,5kg oli justiinsa sopiva kaltaiselleni tuurisyöpölle, joka syö namiskuukkeleita vain satunnaisesti ja puuroa sitäkin enemmän. Paketti soveltuisi hyvin esim. kesäiselle merimatkalle, koska on uudelleen suljettava. Otankin varmaan tällaisen mukaan seuraavalla meriseikkailulla, koska edellinen nappulaostos oli ihan liian suuri ja avonainen pakkaus.

No, nyt teille kaikille pikku palleroille tuli varmaan hirmuinen SUPERruoan kateus, eikö vaan?
Emäntä on eläintenpäivän kunniaksi lupautunut tukemaan yhden onnekkaan koiran SUPERneroutta, lahjoittamalla paketillisen Hauhau Championin SUPERpremium-ruokaa (lohi-peruna) yhdelle tätä artikkelia kommentoivalle karvapäälle. Otan voittajaan yhteyttä erikseen ja kerron sen blogissani ensi viikolla.

Jos nakki ei napsahda kohdalle, niin saahan sitä ruokaa toki kaupastakin (ainakin suosikkinettikaupastani): Petnetstoresta

Maukasta eläintenpäivää kaikille!

Kuva

Advertisement

Tietoja peittomyllari

Tahvo on tallirusseli, jonka ajatuksenjuoksu on vähintäänkin nerokasta. Ainakin, jos Tahvolta kysytään. Puuhaa ja touhua riittää joka päivälle, onhan maailmassa monta ihmeellistä asiaa.
Kategoria(t): Makutestit, Yleistä löpinää Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta artikkeliin: Maukasta eläintenpäivää!

 1. santra sanoo:

  Panda tässä terve! Voisin kokeilla sitä nakkia joka kohdalle sattu, jos sattuu. En olekaan syönyt tuollaista SUPERnerojen ruokaa, vaikka perso kaikelle hyvälle olenkin. Emäntäni on sitä mieltä, että oppisin vaikka kiipeämään puuhun sopivalla herkkupalalla. Ei ole vielä sitä kokeillut. Hyvää eläintenpäivää sinnekin vaan. 🙂

 2. Pröttis sanoo:

  SUPERmuona maistuisi täälläkin, eli arvontaan osallistutaan! Terveisin SUPERfani Pröttis.

 3. Minna sanoo:

  Aapo ja Tiitu täällä huhuilee. Myöhässä ollaan eläintenpäivän suhteen, mutta eikös eläintenpäivä oo joka päivä 😉 me ei saatu pakettia, mutta tänä aamuna Tiitu anto emännälle loistolahjan koristaen itsensä piehtaroimalla lähimetsässä jonkun oksennuksessa. Huippua eikö? Emäntä oli huumorintajuton ja kiikutti Tiitun suorinta tietä suihkuun. Mutta pikaista paranemista Tahvo, toivottavasti päästään lukemaan sun superajatuksia pian uudestaan 🙂

 4. Harmaa sanoo:

  Kiitos, olen KISSA joten en osallistu arpajaisiin! Tulin vaan sanomaan, että eihän se vetskulle meno ikinä kivaa oo, mutta niillä on taitoja joilla parantaa elukaisten oloja jos on pahan olo. Että silleen tavallaan kannatettavaa kuitenkin. Nou wöriis.

 5. peittomyllari sanoo:

  Hei kaikki SUPERnerot ja sellaiseksi haluavat! En ole ehtinyt bloggaamaan, koska olen ollut sairaana (josta voin kertoa myöhemmin), mutta tässä kuitenkin tulos ruoka-arvonnassa: Paketti lähtee Pröttikselle, joten onnea ruoasta sekä hienosta nimivalinnasta.
  Palaan astialle kunhan muori työkiireiltään ehtii.
  terveisin
  Tahvo, nyt jo parantunut (paitsi neroudestaan)

 6. Bea Elena sanoo:

  Ensi kertaa vieraisilla teidän blogissa 🙂 Ei keritty arvontaan, mutta päätinpä jättää puumerkin kun itsekin postasin tänään ruoka-aiheisesti http://noomiolivia.blogspot.fi/2013/10/makunystyrat-koetuksella.html.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s